مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و استفاده نامشروع از مال غیر

3 سال
پیش سه نفرازمن دام زنده ک
شتار به مبلغ دوملیارد توما بردند چک دادند وقتی موعد چک هارسید حساب های ایشان خالی کرده بودند ومتواری شدندتابه حال هم یک ریال پرداخت نکردند وتوانایی پرداخت هم دارند حالا میخواهم توقیف اموال و مسدودی کارت ملی برایم دادگاه صادر بکند باید چه بکنم مرسی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا از طریق برگشت چک ها خواستار مطالبه وجه به همراه تامین خواسته از طریق دادگاه شوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با استفاده از چکها دادخواست مطالبه وجه و توقیف حسابها را دهید