مشاوره حقوقی رایگان - بددهنی و ضرب و شتم همسر

سلام ما 4ساله عقد کردیم و 2ساله وارد زندگی مشترک شدیم یک بچه 1/5ساله دارم. همسرم از چندروز بعد از اینکه وارد زندگی شدیم شروع کرد به بهانه گیری و بددهنی و ضرب و جرح من،ولی متاسفانه من هیچ وقت اقدامی برای شکایت نکردم و تحمل کردم.این اواخر یاد گرفته بعد دعوا گوشی موبایل و کلید خونه رو ازم میگیره و چون تلفن خونه نداریم به اطلاح منو زندانی میکنه.
الان حدود 2ماهه که کلیدام و گرفته و بهم نداده.
خانواده خودش و خانواده من و حتی همسایه ها هم از بددهنی و ضرب و شتم ها مطلع هستن
و یه مورد دیگه اینکه تو این 2سال شاید فقط 2تا3بار بهم پول داده باشه با اینکه من ازش درخواست پول میکردم و توانایی پرداخت هم داشت.
لطفا راهنماییم کنید و بگید من چه اقدامی میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید جهت مطالبه نفقه وهمچنین ضرب وشتم و فحاشی طرح دعوی کنید.