مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به کرکره توسط خودرو بیگانه در هنگام تعطیلی

سلام و عرض خداقوت،من مستاجر ملک تجاری هستم.در زمان بسته بودن کرکره ها، به گفته شاهدان یک خودرو به کرکره برخورد کرده و قسمتی از آن قری پیدا کرده. هزینه تعمیر و تعویض با کیست؟
بنده هیچ کوتاهی نکردم و کرکره در زمان تعطیلی مغازه پایین بوده و حتی قفل هم داشته.
شاهدان صدای برخورد خودرو را شنیدند ولی مدرکی بابت ردگیری و شناسایی نداشتیم.
کرکره ها قابل بالا رفتن و جمع شدن هستند مالک اصرار دارد که پره های قر باید تعویض شود.
باتوجه به اینکه بنده سهل انگاری در نگهداری ملک نکرده ام آیا خسارت به عهده من است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خسارت وارد باتوجه به اینکه ملک تحت اجاره شما بود وبصورت سالم تحویل شده باشماست.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام در صورت عدم سهل انگاری واحتیاط لازم هزینه برعهده شمانیست