مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام پدرمن یه ملک سال 60 خریده ازیه آقا بصورت قولنامه وهمین آقا این ملک رو به عنوان معوض طی یه برگه واگذاری از زمین شهری گرفته.اون آقا خیلی سال پیش فوت کرده پدر مام همچنین . ما به عنوان ورثه با استناد به قوالنامه وسند واگذاری .زمین شهری ورثه فروشنده ملک رو الزام به سند کردیم. قاضی حکم به محکومیت زمی شهری داد چون سند بنا مش بود . اما بقیه خوانده هارو نظر به عدم توجه طبق بند 4 ماده 84 قرار رد دعوی نسبت به آنها صادر کرده. آیا این رای درست صادر شده؟ چون سازمان زمین شهری اول باید سندو بنام وراث فروشنده صادر مکرد بعد وراث اونها بما. در صورتی که قاضی مستقیما راه و شهر ساری رو الزام به سند در خق ما کرده

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بایستی به طرفیت وراث قانونی وسپس سازمان حکم صادرواجرشود درنهایت سازمان بنام شماانتقال می‌دهد