مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش خانه

سلام . پدرم به اسم خود یک خانه رهن کرده است و با صاحبخانه قرارداد نوشته اند. اما پول پیش خانه را من پرداخت کرده ام به صاحبخانه. در صورتی که اتفاقی برای پدرم بیفتد این پول پیش من در جریان ارث میفتد؟ چکار باید کنم که صاحبخانه پولم را به خودم بدهد؟ ایا از پدرم نوشتت ای بگیرم؟ راه قانونی چیست؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پشت قولنامه درج این مطلب که وجه توسط شما به عنوان قرض به ابوی خویش پرداخت نموده اید و مقرر است بعد از اتمام قرارداد وجه به جنابعالی پرداخت شود و امضای مالک، پدر و شما و دو نفر شاهد درج گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است در اینخصوص پشت اجاره نامه متنی بنویسید چرا که علی الاصول موجر در قبال مستاجر که با او قرارداد دارد مسئول است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخگویی صورت گرفته است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اتفاقی است که افتاده و تا زمانی که خلاف آن اثبات نشده بهتر است ورود نکنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از پدر یک دست خط بگیرید