مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش خانه برای مهریه

سلام
آیا میتوانم پول رهن خانه ای که در آن سکونت دارم را به عنوان مهریه به همسرم بپردازم و بدون خانه شوم ولی ماشینم رو که توقیف هست آزاد نمایم
اگر بدون خانه باشم از لحاظ قانونی دچار چه مشکلاتی میشوم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این بابد به توافق شما با هم در دادگاه برسد. زیرا زوج مکلف به تامین مسکن می‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر توافق داشته باشید مشکلی نیست چرا که اول باید ببینیم مهریه ایشان چقدر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک خانه در حد‌ اعسار از مستننیات دین است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به توافق بین شما و میزان مهریه دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد مگر زوجه موافقت نماید و درخواست رفع توقیف از خودرو را نماید