مشاوره حقوقی رایگان - پاره شده پرده بکارت

سلام وقتتون بخیر من درسال 99اقای با خانواده اومد خواستگار من و در بهمن روز مادر به بهنونه تبریک روز مادر مننو به خانه اش برو وقتی من وارد خونه ایشون شد متوجه شدم مادرش خانه نیست با زور با من رابطه برقرار کرد بعدش به من گفت نگران نباش شما همسر شرعی من هستی و در سال 1400 توسط ایشون آزمایش ازدواج دادم هر بار با هر بهنونه مختلف مراسم عقد به هم میزد من حدتا نامه سالم بوده بکارت داشتم الان این آقای زیر حرفش زد ومن الان شکایت کرد قاضی به این آقا رای داد چطوری تو تجدید نظر حکم بر گردم ممنون میشم راهنمایی کنی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک ومشاوره است.

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

جهت ارائه راهکار قانونی لازم، ابتدا بایستی رای صادره مورد مطالعه قرار گیرد تا استدلال دادگاه نسبت به عدم پذیرش حق مورد درخواست شما مورد بررسی قرار گیرد.