مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی درجه داری نیروی انتظامی

سلام وقت بخیر
من از تیرماه هست که برای استخدامی درجه داری اقدام کردم 18 سالمه خانم هستم همه کارهارو هم انجام دادم(ازمون،تست ورزش، تایید پزشکی ، سوء پیشینه و ...) مونده فقط تحقیقات و مرحله دوم مصاحبه عقیدتی سیاسی
یک ماهی هست که پرونده ام رو کامل کردم ولی هنوز زنگ نزدن برای مرحله دوم مصاحبه
دایی من سابقه زندان داشته و همینطور کمپ رفته ممکنه رد بشم ب خاطرش؟

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت شما ، قطعا سابقه خود شما مهم و تاثیرگذار می باشد نه اقوام شما موفق باشید.