مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلگرامی و تهدید

من پسر17 ساله هستم امروز با یک خانم 19 ساله پیام رد و بدل کردم در تلگرام پیام ها حاوی عکس فیلم مستحجل غیره نیست
اون خانم به من پیشنهاد عکس (مستهجن)داد ولی من گفتم حضوری باید ببینمش و اینکه گفت دوستش اینکار رو میکنه و بعد مدتی بحث تموم شد و اون به من گفت ازم شکایت میکنه به عنوان تجاوز جنسی و رابطه نامشروع و مزاحمت و اینکه اون شماره کارت و شماره تلفن من رو داره(البته خط به نام پدرمه) این مکالمات حتی یک ساعت هم طول نکشید و من همه چت هارو پاک کردم (چون ترسیده بودم)و اینکه حتی اون خانم رو ندیدم (البته دو تا عکس برام فرستاد از خودش که نهایتا شکمش معلوم بود) و اینکه تمام مدت خانه بودم
و اینکه بدترین پیام من این بود که:با 350 تومن کار میکنی؟
حالا با توجه به سن و موضوعاتی که شرح دادم آیا جرمی مرتکب شدم و اینکه اگر شدم چه حکمی میتونه داشته باشه؟
لطفا پاسخ بدید من خیلی نگران هستم
و اینکه آیا میتونه با توجه به توضیحاتی که داده شد شکایت از زنا بکنه؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. هیچ اتهامی متوجه شما به شرحی که فرمودید نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به این اظهارات نگران نباشید برای اثبات این موضوع نیاز به دلایل و شواهد محکمه پسند است