مشاوره حقوقی رایگان - روش رفع مسدودی حساب های بانکی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من به عنوان پیمانکار در ساختمانی مشغول کار بودم که کارگر به علت سقوط از ساختمان و درخواست دیه از من شکایت کرده به پرداخت 50 میلیون دیه محکوم شدم، حکم اعسار گرفتم و دادگاه قسط بندی کرده ماهی یک و 800 قسط میدم، بهم گفتن تا آخرین قسط که تا سه سال دیگه طول می‌کشه حساب هام مسدود میمونه، میخواستم ببینم راهی هست که بتوانم مسدودی حساب هام رو باز کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اشتباه گفته اند. اینگونه نیست که تا آخرین قسط حسابها مسدود بماند.
طی لایحه الکترونیک به قاضی اجرای احکام ، درخواست رفع مسدودی از حسابهای بانکی بخواهید. چند روز بعد وقت بگیرید و به اجرای احکام بروید و درخواست نامه رفع توقیف کنید. سپس به سرپرستی بانک ها رفته و نامه را بدهید.
اگر انجام ندادند به ریاست دادگستری مراجعه کنید.