مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار پیش از موعد

باسلام بنده د. هستم
25سال و6ماه درنیروی انتظامی خدمت نموده ام ودارای 5درصد جانبازن ناجا نیزهستم ک بعلت یکسری مشکلات خودم درخواست بازنشستگی پیش از موعد باهمان سنوات بازنشسته شده ام حال چون 46سال دارم خیلی پشیمان هستم وهیچگونه پرونده قضای یا انتظامی ندارم وبادرخواست شخصی بازنسست شده ام ایا می توانم مجددب کار خود درناجا برگردم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات مربوط به اداره کار، شهرداری ها و تامین اجتماعی واستخدامی خارج ازتخصص است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود اگر لیسانس دارید وبا توجه به ایثارگری میتوانید مجددا رجوع نماید.