مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت محکوم به به صندوق دادگستری

مبلغ 30 میلیون سفته حسن انجام کار از طریق کارفرما در ید ثالت قرار گرفت که به علت نداشتن رسید محکوم شدم قطعی شد حال با توجه به دعوی کیفری که در محل واگذاری سفته ها مطرح کردم و با توجه به مدارک و شاهد در دادیاری در حال بررسی است که ثالث به احضار دادسرا توجه نکرده آیا راهی هست محکوم به را به صندوق دادگستری واریز ودرخواست توقیف آن را تا تعیین تکلیف دعوی کیفری را بدم اگه راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

وجه مجکوم به را به حساب دادگستری واریز نمایید پیگیر شکایت خود شوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر بدهی خود را به ثالث تسویه و از نفر اصلی بخواهید و مطالبه دهید