مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده رفتن ملک

با سلام
سهامدار و مدیرعامل یک شرکت که دو واحد مسکونی دارد که این دو ملک بنام شرکت می باشد مدیرعامل این شرکت در سال 1399 این دو واحد را بابت مهریه به همسر خود در املاک قولنامه کردند و بنا بر مبایعه نامه در تاریخ تعیین شده فروشنده در دفترخانه حضور نیافت و در تاریخ 1400 بنابر استعلام از ثبت ملک در بازداشت می باشد و ملک را دارند به مزایده میگذارند خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به عنوان معترض ثالث اجرایی وارد شوید بهتر با وکیل دادگستری محل خود اقدام نمایید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خرید یا انتقال به نام شما باطل است چون مال دیگران را فروخته شما فقط به جهت انتقال مال غیر حق شکایت کیفری دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر مدیر عامل می تواند دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.