مشاوره حقوقی رایگان - Ip گوشیمو دارن

سلام.شوهرو بدون نظر من ، ip گوشیمو فرستاده برای یکی که ازش باهاش فیلتر شکن بخره...حالا شنیدم که میتونن کل گوشیمو هک کنن.دارم دیوونه میشم.توروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر به حریم خصوصی شما وارد بشوند جرم است می توانید شکایت نمایید .در ضمن فیلتر شکن را از موبایل خود حذف نمایید. کلیه رمز های داخل گوشی خود که مربوط به ایمیل ،حساب های بانکی، شبکه های اجتمعی و.... را عوض نمایید . رمز شبکه های اجتماعی خود را دو مرحله ای نمایید .