مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

باسلام اینجانب 100 میلیون به وکیلی بعنوان قرض پول دادم و فایل صوتیش هست ک عنوان کرده قرضه و بهت پسش میدم
بعداز چندروز مشکل خانوادگی برام ایجاد شد و بهش گفتم پیگیریش کن و ایشان بهم گفتن این رمز و واسه امضا قراردادالکترنیک بهم بده و منم ک سرکار بودم بهش دادمش و بعد از چندروز متوجه شدم ک هزینه این وکالتو زده 100 میلیونی ک بهش قرض دادم درحالی ک اینطور ک پرسیدم حداکثر هزینه این دادکاه خانواده کمتراز 20 تومنه
حالا باید چحوری تخلف وکیلو ثابت کنم ک بهم کلک زده و چکار کنم ک پولمو ازش بگیرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای انتظامی کانون وکلا یا مرکز مشاوران قوه قضاییه مراجعه و شکایت نمایید . در ضمن قراردادوکالت را از سایت عدل ایران adliran.ir از پروفایل خودتان پرنیت بگیرید. مبلغ حق الوکاله در آن درج شده است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون وکلا موضوع را پیگیری کنید