مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت

سلام خدمت شما بزرگواران بنده در نمایشگاهی یک خودرو من با دوخودرو طرف مقابل قراردادمون نوشتیم و این آقا بنام کسی دیگه از من وکالت کاری بلاعزل گرفت وروز بعد با حضور مدیر نمایشگاه با این طرف فسخ و اقاله نوشتیم وشاهد هم دارم که فسخ نامه رو امضا و اثرانگشت زده ومن خودرو خودم رو پس گرفتم با مدارک هاش ولی میگه امضای من نیست بعد میگه ماشین شما رو من فروختم شما بدون اجازه من از نمایشگاه بردی تمام مدارک و ماشین دست خودم هستش اون فقط یک وکالت کاری بلاعزل به نام کس دیگری از من گرفته بعد بنده بهشون اظهارنامه هم فرستادم که قرارداد مون فسخ واقاله نوشتیم و حالا اومده ادعا می‌کنه که ماشین برای من هست. آیا می‌تونه کاری انجام بده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ادله شما و طرف توسط قاضی رسیدگی خواهد شد ملاک تصمیم دادگاه می باشد .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر با یکدیگر تبانی کرده اند از خود دفاع کنید