مشاوره حقوقی رایگان - اجاره اپارتمان

سلام
من آپارتمانی از شخصی رهن کردم ک خودش مستاجر بوده ولی از طرف مالک اجازه اجاره ی مجدد رو داشته ، اگر در پایان مدت قرارداد مستاجر اول نتونه پول ودیعه منو بده مالک میتونه حکم تخلیه بگیره ؟ تو قرارداد ما مسولیتی بر عهده مالک هست؟
من میتونم تا پول ودیعه رو نگرفتم تخلیه نکنم یا نه مالک اصلی میتونه تخلیه کنه ؟ کلا میخام بدونم مستاجر اول ودیعه منو نده داستان چجوری میشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شما می بایست در پایان اجاره ملک را تخلیه و سپس تامین دلیل نمایید و دادخواست مطالبه وجه ودیعه تقدیم دادگاه نمایید