مشاوره حقوقی رایگان - نرفتن به دفتر اسناد رسمی جهت امضا

ملکی با سه مالک مشارکت در ساخت شد ملک ما تحویل و ساکن شدیم ما باید آخرین مرحله ( تفکیک ملک) برویم دفترخانه من دیگر نمیخواهم بروم توی آن دفترخانه! آیا سازنده یا دادگاه میتواند مرا مجبور کند بروم به مکانی که دوست ندارم بروم و اگر نروم آخر داستان را می خواهم بدانم دوست ندارم بروم توی آن دفترخانه قانون چه می گوید متشکرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید یا خودتان بروید یا وکیل مدنی بگیرید که او بجای شما برود.
در غیر اینصورت آن دو نفر دیگر می توانند به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست الزام به تفکیک و امضا صورتجلسه بدهند آنوقت کلیه هزینه های دادرسی و غیره را باید شما بپردازید.