مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل خانه بدون اجازه توسط همسرم و خواهرش بعد از چند ماه که خانه را ترک کرده

باهمسرم درگیر شدیم ومنزل راترک کرد ولی کلید منزل راداشته. بدون از اجازهٔ من وباخواهرش یک عددچرخ خیاطی ویک عددسردوز ازخانه من برده اند
شکایتی طرح کردم وبا دستور قاضی با مامور همسرم وخواهرش جلب وچرخ وسردوز هم به کلانتری آورده شد. متهمان باکفالت آزاد درجلسه رسیدگی حاضر نشدند. ضمن اینکه فاکتورها و ضمانتنامه چرخ بنام من وخودم شخصاقبل از 5سال جلوتر خرید کرده بودم. رای صادره بنفع متهمان صادرشده ومتن رای گفته که درسته فاکتور بنام من هست ولی از تحقیقات عمل شده مشخصه ازناحیه متهمان خریده شده جهت امرار معاش. وسردوز هنوز توکارتن بوده. منع تعقیب داده. مهلت اعتراض 10 روزهاست لطفا راهنمایی کنید. کمال سپاس وقدردانی ازشما که وقت و انرژی خود را به اشتراک میکزارید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مهلت قانونی شما میتوانید به دادگاه اعتراض بزنید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید در مهلت 10 روزه اعتراض خود را به ثبت برسانید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دفاعیات خود را ظرف مهلت 10 روز در قالب اعتراض مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.
حتی اگر ثابت شود شما خریداری کرده و متعلق به شما باشد سرقت محسوب نمی شود و باید دا‌دخواست حقوقی استرداد مطرح کنید.
البته اگر در این پرونده در خصوص مالکیت اظهارنظر شده باشد دا‌دخواست استرداد نتیجه ای نخواهد داشت.