مشاوره حقوقی رایگان - رای

پرونده کلاسه ........ شعبه دوم بازپرسي دادسراي نظامي استان آذربايجان شرقي تصمیم نهايی شماره
مشتكي عنه: آقای م.

اتهام: ترك محل خدمت از تاريخ 1400/02/26 الي ادامه دارد
به تاريخ فوق الذکر در وقت فوق العاده پرونده ي كلاسه ي پیوست تحت نظر است ، با بررسي جامع اوراق و محتويات
پرونده ، ختم تحقیقات مقدماتي را اعالم و با استعانت از خداوند متعال به شرح آتي مبادرت به صدور قرار مي نمايد:
قرار منع تعقیب مورخ 1400/09/15
دادستان محترم نظامي استان آذربايجان شرقی
با سلا م و احترام، در پرونده پیوست در خصوص گزارش موسسه ....، علیه آقای م.ج )فاقد ساير مشخصات،بالقید آزاد( داير بر ترک کار و خسارت ناشی از ترک کار مدعی گرديده؛ نامبرده با عضويت نیروی قراردادی با شناسه شغلی تراشکار با توجه به داشتن قرارداد کار و نیاز اين موسسه به خدمات ايشان از تاريخ 1400/02/26 اقدام به ترک کار نموده در حالیکه قرارداد نامبرده از تاريخ 1400/01/01 الی 1400/12/29 می باشد و در اين خصوص نیز براساس گزارش و استعالم از کارگاه تولید و تحقیق و بررسی به عمل آمده از بابت هزينه آموزش نفر جايگزين،هزينه کارورزی،تعلیق و متوقف شدن دستگاه فرز و CNC و هزينه گزينش 319/000/000 ریال به موسسه خسارت وارد شده است.

نظريه: با عنايت به مراتب فوق ومحتويات پرونده، توجهاً گزارش يگان مربوطه بشرح موصوف که جملگی مويد رابطه قراردادی و حقوقی بمعنای اخص آن در مانحن فیه بوده فلذا بجهت فقد وصف کیفری ماوقع ماالً عدم احراز وقوع بزه )جرم نبودن عمل( به منع تعقیب اظهار نظر مي گردد. ارشاداً اعلام میگردد؛ حق يگان جهت مطالبه حقوق احتمالی خويش از طرق حقوقی محفوظ می باشد. قرار صادره بلحاظ فقد شاکی خصوصی قطعی محسوب می گردد. دفتر مقرر است پرونده
به نظر دادستان محترم رسیده در صورت موافقت مفاد قرار صادره ابلاغ و پرونده از موجودي كسر و در آمار ثبت گردد.

الان بنده با این حکم چیکار باید بکنم و هزینه رو میتونن از من بگیرن؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر عمل شما مجرمانه نبوده ولی از دادگاه حقوقی می توانند مطالبه خسارت را دوباره مطرح کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده کیفری شما به علت فقد ادله اثباتی منتهی به منع تعقیب و مختومه شدن گردیده است ولیکن از لحاظ حقوقی اگر خساراتی به کارفرما وارد شده باشد احتمال اینکه دادخواست حقوقی علیه شما طرح شود وجود خواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می توانند دادخواست حقوقی دهند و با اثبات رابطه سببین بین ترک فعل شما و خسارات وارده محکوم به پرداخت خسارت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از لحاظ کیفری سونیت شما ثابت نشده و بنابراین منع تعقیب صورت گرفته ولی از لحظ مسولیت مدنی میتوانند اقدام کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده منع تعقیب خورده است ولی از لحاظ پیگیری حقوقی امکان اقامه دادخواست می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله می توانند دادخواست حقوقی دهند و با اثبات رابطه سببین بین ترک فعل شما و خسارات وارده محکوم به پرداخت خسارت شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از لحاظ کیفری سونیت شما ثابت نشده و بنابراین منع تعقیب صورت گرفته ولی از لحظ مسولیت مدنی میتوانند اقدام کنند