مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در سند ازدواج

با سلام و احترام خدمت همکاران در مجموعه دادراه. سال نو شما مبارک باشد.
مدت 3 سال است که ازدواج نمودم. در قسمت شغل مرد، شغل قبلی خودم رو می خواستم تغییر بدم. ضمنا شغلم جزو شروط ازدواج هم نیست. و همسرم هم با تغییر عنوان شغلی بنده موافقت دارد. چطور می توانم این تغییر را اعمال کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ضرورتی به تغییر شغل طرفین ازدواج در عقدنامه رسمی نیست چونکه ممکن است با گذشت زمان تغییراتی در شغل افراد ایجاد شود و ملاک تعیین شغل طرفین ازدواج در هنگام وقوع عقد همان شغل اولیه بوده است و نه شغل فعلی زوجین .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

نیازی به تغییر عنوان شغل در سند نکاحیه وجود ندارد