مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه

سلام خسته نباشید.
من دختری 19 ساله هستم و عاشق پسری هستم که 23 سال سن دارد اونم منو میخاد ولی پدر من راضی نیست و قبول نکرد و دیگع بگه نه همیشه میگه نه ماهم میخاییم فرار کنیم من 19 سال سن دارم اگه دادگاه هم بریم تصمیم گیری بالای 18 سال با خودشه شما میگید باید چیکار کنیم که مشکل ساز نباشه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق دادگاه برای اجازه ازدواج اقدام کنید

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و عرض ادب،
به مشاور خانواده مراجعه کنید، در خصوص اقدام حقوقی از طریق دادگاه اذن در ازدواج را می توان اخذ نمود.

با توجه به تخصصی بودن امور و جهت از دست نرفتن زمان و حق و خویش بهتر هست قبل از اقدام مشاوره و وکیل اخذ نمایید.
سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری