مشاوره حقوقی رایگان - رای تجدید نظر

سلام بنده و خانمی بغل رابطه نامشروع با شکایت همسر ایشان محکوم به هفتاد و دو ضربه شلاق و بنده یکسال تبعید شدم.بعدا همسر ایشون رضایت داد که من تونستم پرونده رو از اجرای احکام به تجدید نظر برگردونم اونجا بنده محکوم به 15 میلیون تومان جریمه شدم ولی اون خانم حکمش تایید شد.حکم قطعی صادر شد و من رفتم اجرای احکام و پانزده میلیون تومان رو هم واریز کردم.وکیل اون خانم الان دوباره پرونده رو برگردونده به تجدید نظر سوالم اینه آیا با اینکه برای من حکم قطعی اومده ممکنه رای من هم عوض بشه ؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

دادگاه تجدیدنظر صادر کننده حکم قطعی بوده و احتمالا برای اصلاح حکم متهمه به اون شعبه رفته و ارتباطی با اتهام شما نخواهد داشت.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره و مطالعه پرونده و اطلاع از احكام صادره و علت رسيدگي مجدد است