مشاوره حقوقی رایگان - یارانه مسدودی

دوسال پیش،بخاطراینکه کسی ادعاکرده بودبرادرشوهرم دزدی کرده ومال دزدی رومنزل ماپنهان کرده مامورمنزل ماآمدوهیچ چیزی کشف نکرد وفقط یه گرم شیره که مصرف همسرم بودروپیداکردویک شب بازداشت کردوبعدتوی دادگاه باکارت ملی آزادکردندوگفتندیاقاضی جریمه میکنه یامیبخشه که بعد3ماه پیام میادوهیچ پیامی تایکسال نیامدوحساب یارانه رومسدودکردند،الان بایدچکارکنم چون همسرم ازترس زندانی شدن پیگیرنیست،من چطوریارانه خودم روجداکنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جداسازی یارانه‌ها از خانواده در این شرایط فقط با ازدواج و دریافت و ارایه گواهی عدم سازش و مراجعه به پلیس 10 امکان پذیر است. اما زوج‌های جوان برای جداسازی یارانه از سرپرست خانوار می‌توانند با اسنادی مثل عقدنامه و شناسنامه به پلیس 10 مراجعه و گواهی مربوط را دریافت کنند.