مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خسته نباشید بنده ماشین خریدم یک سال میشه و سند قولنامه دستمه پول طرف کامل داده شده ولی صاحب سند از زمان خرید برای تعویض پلاک امروز فردا کردوالان تعویض. پلاک نمیکند و تقاضای 30 تومن پول دارد ممنون راهنمای کنید

پاسخ ها :

زهراپیری

سرکار خانم زهراپیری :

سلام وقتتون بخیر.
مخاطب محترم الزام ایشان به تنظیم سند رسمی را از دادگاه بخایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد از مواردی است که دو راهکار دارید یا باید مجدد و با توافق طرف مقابل وکالت نامه از وی بگیرید و خودتان اقدام به تعویض پلاک کنبد یا اگر چنین نباشد از طریق حقوقی اقدام کنید که زمان‌بر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند دردادگاه ثبت کنید