مشاوره حقوقی رایگان - در صلح عمری نفر دوم زودتر فوت شده تکلیف ورثه

سلام. یک نفر در خارج از ایران فوت شد و در حالی که گواهی فوتش بعلت مغایرت اسمی در ایران ثبت نشده بود . با وکالت‌نامه های که داشتن خط موبایل فروخته شد ،(وکیلی که دفتر خدمات آشنا داشت برایشان اینکار را انجام داده بود ) صندوق امانت دو اسمی با همسر و سپرده بانکی هم دخل و تصرفی شد . آیا برای موارد ذکر شده جرمی مرتکب شده اند ؟
دوم - ملک مادر بزرگ بنام پسر صلح عمری شده بوده و پسر زودتر از مادرش فوت می‌کنه ، آیا بچه های این پسر صاحب آن مال می‌شوند حتی بعداز مرگ مادربزرگ یا آن ملک باید بین تمام ورثه تقسیم شود؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با فوت وکالت باطل و اعمال صورت گرفته صحیح نیست
بعد از فوت متصالح ترکه بین تمام وراث تقسیم میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک مطالعه ان ها و مراجعه و یا تماس تلفنی با وکیل است