مشاوره حقوقی رایگان - نبود قانون در مورد معدل کتبی دیپلم سال 74 ، چه باید بکنم

ورود به دانشگاه امام رضا ( ع ) با سوابق تحصیلی و سهمیه ی مناطق 3 ، و مشکل نمره معدل کتبی دیپلم سال 74 که شامل هیچ قانون تعدیل و ترمیم معدل نمی شود و دانشگاه مرا محروم از تحصیل در رشته ی مورد علاقه ام یعنی روانشناسی بعد از 27 سال محرومیت از تحصیل که داشته ام می کند به بهانه ی نبود قانون برای ما ، بنده باید چه کنم

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق سازمان سنجش آموزش کشور پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات مربوط به اداره کار، شهرداری ها و تامین اجتماعی واستخدامی خارج ازتخصص است