مشاوره حقوقی رایگان - جریمه اشتباه مداوم

سلام حدود یک ماه است که برای من جریمه های اشتباه از مکان های تکراری میاد که مطمئنم اصلا اونورا نمیرم به مرکز راهور رفتم وگفتم که کسی پلاکش را مخدوش کرده وجریمه برای من ثبت میشه بهم جواب دادن دفعه بعد که جریمه شدی پیش اولین پلیس برو و بگو برگه تایید بده که تو در اون مکان نیستی اخه من این کار رو تا کی ادامه بدم؟ پیامک هم همش تاخیر چند ساعته داره چطور ثابت کنم برگه بگیرم

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام در خصوص جریمه بایستی اثبات کنید در زمان جريمه در آن محل نبودی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا مراجعه و درخواست نمایید دوربین ها برسی شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر نسبت به جریمه خودرویتان اعتراض دارید و معتقدید که اشتباهی در جریمه خودرو به‌وجود آمده است، باید بدانید که با توجه به آنچه در ادامه مطلب به آن می‌پردازیم می‌توانید برای ثبت شکایت از جریمه خودرو اقدام کنید:

به مرکز اجرائیات پلیس راهور مراجعه کنید.
یک فرم در اختیار شما قرار خواهد گرفت که باید شکایت خود را در آن مطرح کنید.
سپس کارشناسان شکایت شما و مدارک ارائه شده را بررسی کرده و نتیجه را به شما اعلام می‌کنند. این نتیجه در یک بازه زمانی چندساعته یا چندروزه اعلام خواهد شد.
مدارک لازم جهت مراجعه به مرکز اجراییات راهور:
اصل سند خودرو
کارت خودرو
کارت شناسایی مالک
فرم تکمیل شده