مشاوره حقوقی رایگان - عدم رفع مسدودیت کارت بانکی بعد از رفع اتهام

سلام وقت بخیر
یکی ازم شکایت کرده بود و از قضایی جلو کارتم رو بسته بودن... الان طرف رضایت داده ولی حساب بانکیم از طرف جرایم اقتصادی رفع مسدودیت نشده...
رفتم بانک گفتن باید از سایت پلیس فتا درخواست بدی تا رفع مسدودیت بشه...
ممنون میشم راهنماییم کنین که کجا باید درخواست بدم؟ از کدوم سایت اقدام کنم؟
ممنون میشم کمکم کنین.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نامه دستور رفع مسدودیت را از دادگاه اخذ و به پلیس فتای همان شهر مراجعه و خواستار رفع مسدودیت شوید.