مشاوره حقوقی رایگان - درباره وامی که از طریق سند مسکونی در رهن بانک گرفتیم

با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر پیشاپیش.
بنده چند سال پیش بوسیله سند مسکونی خودم از بانک سامان وام گرفتم و سند در رهن بانک رفت. تعدادی از اقساط رو پرداخت کردم ولی متاسفانه به خاطر مشکلات نتوانستم به طور مداوم اقساط رو پرداخت کنم و بعد از مدتی کاملا پرداختی بنده قطع شد. بانک ملک بنده رو برای مزایده گذاشت. با پیگیری و پرداخت مبلغی قرارداد دوباره به جریان افتاد و به حالت عادی برگشت. دوباره بعد از چند سال نتوانستم اقساط را پرداخت کنم به علت سنگین بودن قسط ها (ماهی 10 میلیون). حال دوباره ملک بنده رو برای مزایده گذاشتن و بعد از پیگیری به بنده فرمودند، نصف کل مبلغ رو باید پرداخت کنی تا دوباره به روال برگرده و هیچ راه دیگه ای برای من نگذاشتند.
ازتون تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنید،آیا راه حل دیگه ای دارم؟ چون آپارتمان داره از دستم میره، لطفا راهنماییم کنید، خیلی ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام لازم است جهت اقدام قانونی برادر دست داشتن مدارک به دادگاه حقوقی مراجعه و اقدام فرمایید.