مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

شاکی از بنده شکایت شهادت کذب کرده
در حالی که من و دوستم که هر دو شاهد بودیم از سر کار دیر رسیدیم در وقت معین نتونستیم حاضر بشیم هیچ شهادتی علیه اون فردی که از من شکایت کرده در پیش مقامات ارائه ندادم و حتی به اتاق قاضی هم وارد نشدم که بماند شهادت بدهم . ممنون میشم جهت دفاع از خود در دادگاه بنده رو راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. همین مطالب را در دادگاه بیان کنید، احتمالا تبرئه میگردید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شکایت شهادت کذب نتیجه ای نخواهد داشت.