مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

باعرض سلام وخسته نباشیدفردی بخاطردزدیده شدن ماشینش بدون مدرک به من تهمت دزدی زده بعدازگذشت چندماه پلیس110درب منزل مراجعه کرده ویه شماره پرونده داده درب منزل گفته تا5روزآینده خودم رومعرفی کنم به شعبه2دادگاه میخواستم بدونم مندرثناثبت نام هستم آیانبایددرثنابه من ابلاغ بشه ویاپیامک برام بیادبالفرض اینکه طرف شماره من روبه دادگاه نداده باشه وسوال دیگه اینکه من مراجعه بکنم به دادگاه وشعبه ای که گفته شده یانه واگرمراجعه نکنم چه اتفاقی می افتدباتشکرازسایت خوب دادراه خداخیرتون بده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مراجعه کنید بهتراست. همچنین میتوانید منتظر ابلاغ از طریق سامانه ثنا بمانید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در سامانه به شما ابلاغ میشود و حضور پیدا کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به سامانه ثنا مراجعه کنید و از بخش اطلاع رسانی پرونده ببینید پرونده ای مفتوح در دادگاه دارید یا خیر

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
ابلاغ در سامانه نیازمند وجود کد ملی می باشد، حتما با در دست داشتن جواز مراجعه کنید مرجع قضایی و عدم مراجعه شما به ضرر شما تمام خواهد شد.