مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام خسته نباشید شبتون خوش
من خانمی 20 ساله را می‌شناسم پدرشان روی داشتن دوست پسر و حساس بوده.
این دختر خانم دوست پسر داره بعد پسره بعد چند ماهه که هی داره بهش تجاوز میکنه بعد این دختر خانم میخواد بدونه راهی هست که بدون اطلاع خانواده از پسره شکایت کنه ک حداقلش دیگر کاری نداشته باشه؟
پسره از رابطه شان فیلم گرفته و تحدید میکنه ک اگر دوباره نیای پخش میکنه و ب خانوادش نشون میده. و اون دختر هم به کسی تا الان نگفته.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. هنگام شکایت ابلاغات بصورت پیامکی به خود شخص میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند و با عنوان تهدید شکایت کند.
خانواده دختر معمولاً متوجه موضوع نمی شود و ابلاغیه از طریق ارسال پیامک ارسال می شود.