مشاوره حقوقی رایگان - استخدام سپاه

طی سیکل گزینش سپاه با بقیه ادارت خیلی فرق دارد. مثلا در صورت تایید نشدن یا قبول نشدن به داوطلب اعلام نمی کنند یا اگر اعلام کنند رد شدی دلیل کلی ردشدن اعلام نمی کنند مثلا مشکل پزشکی یا پر شدن سهیمه یا غیره.
همچنین دستورالعمل یا چارچوب گزینشی اعلام نمی کنند که باعث اعمال سلیقه میشه مثلا من فردی می شناسم در یک استان رد شده ولی در استان دیگر باهمان شرایط قبول شده.
سوالم این هست آیا از نظر قانونی می توانیم گزینش مجبور کنیم دلیل رد شدن را بگویند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید اقدام به شکایت کنید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید