مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

سلام دخترم 16سالشه و مبلغ 900نفقه میگیره. درخواست تعدیل دادم و دادگاه اضاف نکردبرای اضافه کردن بایدچیکارکنم؟؟درضمن دوساله که درخواست تعدیل ندادام. الان که درخواست دادم هیچ مبلغی رو اضاف نکردن بنظرتون دلیل این حکم چی بوده وچرا اینکارو کردن ؟ در ضمن پدرش وضع مالی خوبی داره؟درحقیقت هم پول وکیل ندارم ممنون میشم که یه راهنمایی کامل انجام بدید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای صادره درمهلت اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید.