مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام چندسال پیش یه آقایی ازکرمانشاه از من ویه خانم شکایت کرده بود مبنی برکلاهبرداری اینترنتی به مبلغ سه میلیون تومان من تواون تایم به خاطر اعتیاد اصلا زندان بودم ابلاغیه ها توی زندان به دستم میرسیدن ولی منو برای دادگاه یا چیزی نبردن بعد یه مدت آزاد شدم دادگاهم حکم قطعی داده بود دوسال حبس تعزیری درحه پنج خداشاهده حتی روحمم خبرنداره داستان چیه یا چی شده حتی اون خانمم نمیشناسم فقط اسمشتوابلاغیه منم بود به عنوان شریک جرم میخام بدونم من الان باید چیکارکنم زندان میبرنم یا میتونم کاره دیگه ای بکنم چون اصلا منو دادگاه نبردن اززندان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اظهارنظر دقیق مستلزم مطالعه پرونده است . در فرض سوال قابل پیگیری و دفاع می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید تحت شرایطی اقدام به پیگیری کنید لیکن چگونه و تحت چه شرایطی باید دادنامه و تاریخ ابلاغ برسی شود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید