مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر بعد چندسال رای اومدن

با سلام بنده سال 96 در اعتراضات گرفتار شدم، و سال 98 رای به 9 ماه حبس اومد، که قابل تجدید نظر بود، و بنده چون اطلاعات حقوقی نداشتم و حتی نمیدونستم اعتراض زدن چیه، اینکارارو انجام ندادم، و دوستانی که با من گرفتار شدن شنیدم که جریمه دادن، بعد از اعتراض زدن، الان بعد 4 سال حسابمو مسدود کردن، ایا امکانش هست بعد چندسال اعتراض بزنم و تبدیل به جزای نقدی کنم یا باید حبس بکشم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درصورتیکه رای صادره اولیه حضوری باشد خیر.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهلت اعتراض شما گذشته ولی میتوانید از زندان درخواست ازادی مشروط و یا پابند الکترونیکی نمایید