مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار از شهر دیگر

با سلام بنده ساکن تهران هستم چک برگشتی دارم شهر اراک چون توانایی بردن شاهد و توانایی رفتن به اراک برای درخواست اعسار آیا میتوانم از تهران از دفاتر قضایی در خواست اعسار بدهم ممنون میشم پاسخ مرا بدهید در ضمن دادگاه من 20/9/1402میباشد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست ها از دفاتر قضایی کلیه شهرها قابل ارسال است، ولی شرکت درجلسه وبردن شهود باید در دادگاه رسیدگی کننده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله درخواست تان را می‌توانید از هر شهری که ساکن آن هستید ثبت کنید