مشاوره حقوقی رایگان - چطور از کسی که جلوی 20 تا همسایه به من تهمت زده و تهدید کره شکایت کنم

با سلام و عرض خسته نباشید ...... دوماه قبل سرقتی درساختمان ما رخ داد و دوچرخه ای دزدیده شد.یک شب مدیر ساختمان من را صدا کرد واز من خواست به پارکینگ برم قوطی رفتم دیدم تمام 20 واحد سکنه آمدن مدیر ساختمان جلوی همه وبابابیشرمی تمام به من گفت دزددوچرخه رابه کی دادی ودرگیری ازانجاشروع شد.به زن من زنگ زد مشخصات من رو خواست و گفت اگر ندی بیرونتون میکنم خلاصه ازمن شکایت کرد.ولی بنده بیگناه بودم و حکم برائت برام صادرشد البته در60روز که من به شدت ناراحت خانواده خودم بودم حل بهترین راه شکایت را ازشما میخوام به من بگید تا دیگه کسی به زن وجیهه من بد نگاه نکنه و آبروی رفته خانواده من برگرده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به تنظیم شکوائیه تخصصی توهین ، افترا و نشر اکاذیب و اعاده حیثیت نمایید