مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی افسر بازبینی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما چند روز پیش دختر بنده با دوچرخه در کوچه بازی می‌کرد که زمانی که از کوچه فرعی به کوچه اصلی وارد شد یعنی منظورم کامل از فرعی وارد اصلی شده ودر مسیر کوچه اصلی قرار گرفته توسط یک خودرو پراید از پشت سر ضربه‌ خورد ومجدد با اینه پراید به زمین خورد و استخوان ترقوه شکست وکبودی وجراحات دیگری برداشت چون بنده به همراه دخترم با آمبولانس به بیمارستان اعزام شدم واقعه تصادف را خودش برای افسر توضیح داد ودر ضمن خودرو راهم جابجا کرده بود وسرعتش هم به گفته شاهدین خیلی بالا بوده در نتیجه افسر راهور دختر بنده را مقصر 100درصد کرده ایا اگر بنده نسبت به کروکی اعتراض داشته باشم درصد مقصر تغییر خواهد کرد یا خیر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کروکی اعتراض کنید و درخواست کروکی فرضی و معاینه محل نمایید