مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های آپارتمان تک واحدی

سلام در آپارتمان تک واحدی هزینه تعمیر در آسانسور هر واحد( درب داخل کابین آسانسور منظورم نیست)به عهده همان واحد است یا جزو مشاعات هست و همگی باید پرداخت کنند؟
طبقه همکف که همگی هست و باید همه پرداخت کمند
طبقه آخر چطور؟ چونذبرای رفت و آمد به پشت بام و تعمیرکار آسانسور استفاده میشود

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

با توجه به اینکه جز مشاعات ساختمان حساب می‌شود تمامی واحدها موظف به پرداخت هزینه‌ها هستند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مشاعات محسوب می شود و همگی واحد ها باید بپردازند