مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو و درخواست توقیف خودرو

عرض سلامو ارادت
بنده ده ماه پیش خودرویی به مبلغ 180م مبایعه کردم با خریدار که طبق توافق قرار بر تحویل خودرو با دریافت 155 م به خریدار شدم مابقی ثمن معامله هم قرار بود فردای همان روز با تنظیم سند و فک پلاک دریافت کنم ایشان 152 م به بنده پرداخت کرد و گفت سه تومن هم الان از عابر بانک جابجا میکنم که بنده چون عجله داشتم رسید 155 تومن را بهشون دادم و قرار شد تا پایان روز انتقال بده پول رو، که بعد از خروج از منزل بنده از این کار امتناع کرد و میگفت رسید دارم، بعد از مدتی اختلاف ایشان وعده جلب رضایت منو داد و گفت کاری نکنم و در این مدت اقدام ملزوم کردن من به تنظیم سند کرده بود و ابلاغ اظهارنامه به آدرس کذب عدم حضور بنده رو در دفترخانه ای که تعیین نشده گرفته و الان هم دادخواست مژالبه خسارت و الزام به تنظیم سند داده خواستم ببینم راهی برای بنده برای اثبات حرفم وجود داره
لازم به ذکر است در این ده ماه بنده یکبار رای دادگاه مبنی بر دستور موقت توقیف خودرو را گرفتم ولی در دادگاه تجدید نظر قاضی نقضش کرد و رای به غیر قابل استماع بودن دادخواست داد
البته دونفر شاهد انجام معامله بودن
ممنون از سمع شما

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه رسید دادید خیر
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام راها را خودت بر روی خودت بسته ای شکایت کلاهبرداری کن
که تیری در تاریکی است شاید نتیجه گرفتی