مشاوره حقوقی رایگان - در صلاحیت ذاتی و نسبی دادگاهها (ماده 19) آیین دادرسی مدنی

با سلام همسرم به استناد یک فقره مبایعه نامه صوری خودرو با خواهرش اقدام به شکایت کیفری تخریب خودرو علیه بنده نموده از انجائیکه مالکیت ایشان با یک قولنامه کاملا صوری؛ بدون پرداخت وجه و رعایت ارکان عقد بیع هست . آیا می تونم صلاحیت عدم رسیدگی دادگاه کیفری 2 جهت رسیدگی به صحت و سقم اصالت مبایعه نامه و مالک بودن همسرم ابتدا ثابت و لایحه عدم صلاحیت رسیدگی برای دادگاه کیفری ارسال کنم؟چون در جلسه رسیدگی سند ارائه نداد.(ماده 96 ائین دادرسی مدنی)
لان صحت و سقم قولنامه در صلاحیت دادگاه کیفری هست؟ براساس قانون 96 آیین دادرسی در اولین جلسه اصل اسناد وقتی درخواست میشن و ارائه نمیشن میتوان درخواست ابطال شکایت رو داد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اعلام نمایید که ایشان مالک خودرو نیست و ابتدا باید مالکیت شاکی اثبات گردد
و درخواست صدور قرار اناطه را نمایید
و

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
ابتدائا مالکیت ایشان می‌بایست احراز گردد .
ولیکن اقرار و دفاعیات شما می‌تواند در جلسه رسیدگی تاثیر گذار باشد و موجبات رسیدگی را فراهم نماید .
اگر اصل سند ارائه نگردد
از عداد دلایل ایشان خارج میگردد .
ولیکن برخی از قضات به این مهم توجه نمی‌نماید و وارد رسیدگی ماهوی می‌شوند.و رای صادر می‌نمایند.
بنابراین اصل دفاعیات شما مبتنی بر رد شکایت ایشان و حذف عنصر مجرمانه با استفاده از سایر اسناد و دلائل باشد .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ارائه اصل از پایان جلسه اول دادرسی اهمیت زیادی دارد می‌توانید به اصالت اسناد اعتراض و تقاضای بررسی آن را نمایید