مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک توسط شهرداری

بنده درسال 1394با مراجعه به شهرداری محل درخواست تخریب وصدرو مجوز احداث گرفتم.درسال96براساس مجوزصادره ( رعایت معابر)80درصد احداثم را انجام دادم.امادربرج6 همان سال ازطریق ماده صد، مجوز تخریب ؛ به دلیل عدم رعایت معارفه ساختمان داده شد.درصورتیکه براساس مدارک موجودوگزارش کارشناس شهرداری؛ مقصر عدم رعایت خودشهرداری بوده نه بنده؛ مالک.تاکنون بلاتکلیف.اعتراض به ماده صد و دیوان بی فایده بوده.راهنمایی فرمائید..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ظاهراً همه راهها را رفتید دیوان عدالت آخرین راه است ولی شما حتما مدارک خود را حضوری به وکیل ارائه دهید شاید راهی پیدا شد