مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر از مسافر

عموم مسافر کش هست و چند روز قبل یک مسافر سوار کرده اون هم افغانی بوده تو بجنورد جلوشون رو میگیرن و 2 کیلو شیشه از ساک افغانی پیدا میشه عموم گفته مسافر کش بودم و اطلاعی نداشتم اما اون بی شرف گفته اطلاع داشته و با هم میبردیم حکم افغانی اعدام هست و برا عموم 15 سال زندان زدن امکان داره حکم عموم هم اعدام بشه یا کلا بخشیده بشه آخه بدبخت واقعا بی گناهه

پاسخ ها :

کشف مواد مخدر از مسافر مواد مخدر مسافر خودرو مواد مخدر شیشه مواد مخدر