مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی آرنج درسرسره بادی

سلام خسته نباشید
چند ماه پیش پسرم تو شهربازی وقتی که داشت از سرسره بادی سر میخورد آرنج دست چپش شکست بعد ما از شهربازی شکایت کردیم و کارشناسی مقصر رو پنجاه پنجاه دونست ومن به این کارشناسی اعتراض زدم و دادگاه قرار کارشناسی 3نفره رو گذاشت و مبلغ 6 میلیون تومان هزینه کارشناسی دوباره است ومن توانایی پرداخت این مبلغ رو ندارم

حالا سوال من اینه که آیا اصلاً اعتراض زدن من کار درستی بوده یعنی اصلاً فایده ای داره

و اینکه آیا من میتونم اعتراضم رو پس بگیرم

و اگه تا پایان تاریخی که به من برای پرداخت هزینه کارشناسی دادن نتونم مبلغ رو پرداخت کنم چه اتفاقی می افته

ممنون میشم راهنماییم کنید

واقعاً نمیدونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق نظریه کارشناس اول دادگاه وارد رسیدگی خواهد شد