مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت گوشی توسط همسر

سلام و‌خسته نباشید
ببخشید من به تازگی دارم جدا میشم
و‌در زمان ازدواج همسرم واسم گوشی خرید
رجیستری به اسم خودش هست
ولی کارتن گوشی دست من هست و و‌کلا این موبایل 2 سال دسته منه
امروز به جرم سرقت از من شکایت کرده
میخواستم ببینم آیا گوشی به ایشون تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دفاع کنید که هبه کرد و ایشان بعدا میتواند از هبه رجوع کند مگر آنکه شما قبل رجوع انرا بفروشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت سرقت نتیجه ای نخواهد داشت.
نامبرده صرفاً می تواند دا‌دخواست استرداد بدهد و اعلام کند که هبه بوده است.
آنهم اگر شما گوشی را فروخته باشید یا به شخص دیگری هبه کرده باشید نمی تواند رجوع کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه دادگاه حقوقی تحت عنوان رجوع از هبه ازشم پس بگیرد ، شما یک اظهارنامه تحت عنوان انتقال سند و ریجستری به نام شما بهش بدید بعد دادخواست الزام بدهید.

شما مرتکب جرم نشدید چون خودش براتون خریده و هدیه است و میتوانید پس از صدور قرار منع تعقیبشققغ از او به اتهام تهمت سرقت شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ کیفری نتیجه ابتر خواهد ماند ولی از باب حقوقی، همسر شما می‌توانند از هبه رجوع نمایند.