مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین و گزارش کارشناسی و صراحت زوجه در عدم تمکین در هر جا

زوج و خواهان هستم .
25 سال از زندگی مشترک می گذرد .
دو تا فرزند بزرگ داریم .
در منزل سه خوابه بازسازی شده طبقه فوقانی خانه مادرم بصورت مستقل زندگی می کنیم .
همسرم اسفند ماه گذشته خانه خانه را ترک کرد و از طریق وکیل دنبال مهریه است .
منم دو ماهی هست تقاضای الزام به تمکین کردم و کارشناس اومد خونه را دید و گزارش کاملی از اثاث منزل همراه با عکس داده و نوشته لوازم و مایحتاج زندگی به مقدار متعارف و در نظریه پیشنهادی نوشته "‌فارغ از اینکه خوانده به صراحت اعلام می کند قصد تمکین ندارد و با توجه به اینکه تعدادی وسایل متعلق به خوانده می باشد و ثانیاً محل سکونت مادر خواهان در طبقه میانی نافی وصف استقلال محل معرفی شده است ولو خواهان مدت زیادی در محل معرفی شده سکونت داشته باشد منزل مورد نظر معد سکونت خوانده و زندگی مشترک تشخیص داده نمی شود "
سوال اینکه با توجه به صراحت خوانده مبنی بر عدم تمکین در این منزل یا هر منزل دیگری، نظر قاضی و بطور کلی قانون در این موارد چیست و آیا در ارتباط با گزارش کارشناس اعتراضی داشته باشم یا خیر ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید