مشاوره حقوقی رایگان - دلیل ثبت مجدد پرونده چیه؟

سلام و وقت بخیر.
بنده پرونده ای داشتم که در دادسرا قرار منع تعقیب برایم صادر شد، شاکی اعتراض زد و بعد از حدود یک سال تحقیق اعتراض به قرار نهایی دادسرا ، در دادگاه تجدید نظر رد شد، برای شاکی دادنامه صادر شد و پرونده مختومه شد. الان بعد از دو ماه در سایت ثنا این پیام اومده ( پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهامات .......... در تاریخ 1398/11/01 مجددا ثبت گردید)
20-دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده ، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد. در تاریخ 1398/11/02 صادر گردید
21-ابلاغیه شماره ................ مورخ 1398/11/07 مربوط به .(شاکی پرونده) در تاریخ 1398/11/07 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
22-در تاریخ 1398/11/14 وقت نظارت برای تاریخ 1398/12/15 تعیین گردید
دلیل ثبت مجدد پرونده چیه؟ مگه اعتراض به قرار نهایی رد نشده؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع باید کارشناسی شود سود بین شرکا تقسیم می شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله شاید دلیل جدیدی ارائه نموده باشد ودادستان برای یک بار دیگر پرونده را به جریان انداخته باشد پس باید به شعبه مراجعه کنید