مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی و شلاق

سلام عرض ادب پدر و عموم و پسرعموهای با یک طایفه دیگر سر زمین نزاع دسته جمعی داشته اند من اصلا در دعوا حضور نداشتم ، به محض اینکه شنیدم رفتم اما به جرم بی نظمی و بزهکاری و توهین و تهدید اسممو نوشتن و حکم دادگاه 15 میلیون بخاطر توهین و 50ضربه شلاق بخاطر تهدید
درصورتی که حکم ناعادلانه ای هست من اصلا نه توهین و نه تهدید و نه در دعوا بودم اما صورت جلسه ام کردن ضابطین دادگستری تا 20 روز دیگه وقت اعتراض داره چکار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به رای صادره اعتراض وازخود دفاع نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. لایحه ای دقیق و مستند تهیه وبه رای صادره در مهلت اعتراض نمایید.